• edeleny
    Több dolog.
    Egyrészt én is ugy érzem,hogy több csapatnak is van sansza,ha nem is a VB cimre,de a futamgyözelemre.Igazábol azt nem tudom,hogy ki is lesz a sereghajto:Spyker,Aguri,STR,Willimas(sajna)?
    Kimire én is kiváncsi leszek,mindenféle statisztikákat hoztak már,hogy hogyan is állt a csapattársaival edzésen,futamon,pontokban,gyözelmekben,viszont az is tény,hogy mind D.C.-nél,mind Monty.nál több motorhibája volt,majd meglátjuk,itt a lehetöség bizonyithat.

Nem lesznek szines gumik

Ami ebböl az érdekes a számomra:
    Az idei évtől a csapatoknak a rendelkezésükre álló mindkét gumikeveréket fel kell használniuk a versenyeken, és csak arról dönthetnek, milyen sorrendben teszik fel autóikra a különböző keverékeket. A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) célja ezzel az, hogy izgalmasabbá tegye a versenyeket.

"Míg az esős, vagy extrém esős gumik használata nem indokolt a futam alatt, mindegyik versenyzőnek kötelessége legalább egy garnitúra abroncsot felhasználni az egyes száraz gumikeverékekből a verseny alatt" - áll a FIA 2007-es Sportszabályzatában.
    Erröl idáig nem sok szo esett,ez sok mindent eldönthet,a hiányzo gumimelegitökkel együtt.