• a.carkey
    Jaja. Dudrva lesz. Ha tényleg megússza motorfüstölés nélkül, véleményem szerint a mezőny felkötheti majd a gatyóját.

A Renaultnál ugye váltottak. Nem hinném, hogy bárki is pár verseny alatt hozzászokna az autóhoz úgy, hogy futamokat tudjon vele nyerni. Itt sok lesz az egyéni hiba is.

A Mekinél ugye Alonsonak hozzá kell szoknia az elfüstöléshez és az állandó műszaki problémákhoz. Ha nem fog füstölni, nem lesz gond, akkor viszont lassú lesz az autó. Ez sajnos tipikusan Mekis probléma. Meglepődnék, ha idén tudnák ezt kezelni ...

A Hondát nem érzem VB esélyesnek. Oda is kéne még pár fejlesztés, hogy egész évben jók legyenek. Dobogó simán, de győzni? Meglepődnék ha versenyben lennének a VB címért.

A Toyotánál miért pont idén váltanák meg a világot a fiúk? Ráadásul ez a társaság?!

A Williams sem hinném, hogy beleszólhatna egy VB címbe, de ugyanez áll a BMW-re is. Egyenletes teljesítmény, vagy nagy korai meglepetés/előny kell egy VB címhez.

A Redbullnál ugyan ott van kocka aki mindig megmutatja minden év előtt, aztán év közben meg ... Mindegy, nem alkalmas VB cím győzelemre az autó.

A Toro Rosso sem az a győztes fajta. Szerintem a kicsik (kis csapatok) örülhetnek, ha egyáltalán nyerni tudnak majd ...

A Spyker bár jól néz ki, de örülhet, ha pontokat szerez idén, mégha Ferrarival is megy majd.

A Super-Aguri eredményei kb. arra jók, mint anno az év eleji Arrows teszteredmények: semmire, csak a szponzorok miatt látványos.

És akkor itt van a Ferrari. Ugyanaz a gumiszállítója volt tavaly is, győzelemre esélyes csapat idén is, bár sokan "pihennek". (Mondjuk szerintem ha gond lenne, mozgósíthatóak.) Az év elején biztos Massa lesz a gyorsabb, "pontszerzőbb", de Kimi is fog pár pontot elcsípni. Amint Európába érnek szerintem Kimi lesz a meggyőzőbb, és a végére végre összejön neki a VB cím. Massa sem rossz, de szerintem még távol van egy VB győzelmtől. Ha a Ferrari hozza a megbízható formáját, akkor a többieknek nem lesz esélyük. Nem lepődnék meg egy 1988-as Meki csúcsbeállítástól sem. Szerintem most a legjobb csapat. De, hogy szűkítsünk: vagy Massa vagy Kimi lesz a bajnok 2007-ben! A csapat VB győztese pedig egyértelműen a Ferrari lesz.