Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
hurrá megint csata van :))))
Hát nem tom...:)) Nekem ha már pilótát kell megnevezni akkor Heidfeld a 'kedvencem' (bár a habitusa nem teljesen fekszik), de MS-l úgy vagyok mint Agassi-val voltam, a vége felé nagyon drukkoltam neki minden tornán, mestere volt a sportnak, rengeteg mindent elért, ...és amikor búcsúzott akkor nagyon elkeseredtem én is. Mert a sport egy nagy alakja búcsúzott.
Szóval azt nem tudom megérteni, hogy más...már legalábbis aki a sportért rajong, miért nem tudja megbecsülni a leköszönő..kétségkivűl nagy alakját.
Mert lehet ítéletnapig ellenérveket hozzni ellene, de én még egy olyant sem olvastam ami ezt akadályozta volna.
..és minden érve van ellenérv.
mittomén teljesség nélkül:
- fiatalkorában talán túlzottan is erőszakos volt.
=
- már régen nem..mint látjuk még akkor sem amikor veszni látszik az ügye..és régebben maga a sport is erőszakosabb volt: erről Biaggi Suzuka-i könyöklése ugrik be, és akik ezen fentakadtak..mikor Max motorozott ez rendszeres volt, Kocinski így rakta ki őt is, sőt Doohan egyszer rányúlt a másik motoros kormányára...
- Unalmas volt az F1.
=
Nem miatta volt unalmas, amikor fel tudott érni oda hozzájuk csapat hogy harcoljanak akkor nem volt unalmas. Egyébként meg hogy lehet ebből a szituból ezt látni nem tudom...egy futó sem futhat lassaban mert akkor nem érik utol a többiek...
- mert hogy csaltak..
=
- Briattore neve megint felmerülhet, vmit a legtöbb embernek fogalma sincs a pontos szabályokról..de a csalás az futótűzként terjed.
Ilyenkor a bulvár médiahír az atomtuti, de ha Győzikéről (bocs) azt írják hogy mittomén Nobel díjjat kapott az kapásból m@rhaság.
..vmint dög sokat tesztelte a különböző biztonsági felszereléseket, és a javaslatai előirányoztak dolgokat, véleményét kikérték és meghallgatták.
..meg dög sok pénzt költ jótékony célokra.
..és így lehetne folytani még sokáíg...mindig van érv és arra ellenérv.
Pedig ez a csávó elmegy, és sok évet leversenyzett itt igen nagy legendás arcokkal, több szabályváltoztatást megélt és sikeres maradt...legutóbb tavaly majdhogynem a padlóról kepesztettek fel.
Állítólag neki van a legtöbb bizgentyű a kormányán, de hogy sok van az ziher mert láttam már, ...hogy menet közben minnél több dolgot tudjon kevergetni,..ért az autóhoz, nyer..
szal nem tom, a megbecsülés hajlandósága hol lett elhagyva...de én inkább az átlag emberi természetet hibáztatom érte mint őt, ami fakad legfőképpen abból hogy nézni és kritizálni egyszerűbb mint csinálni és jól csinálni.
:)