Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Sajna melózztam, videóra vettem a futamot. Hazaérek rá sem nézek senkire, mondom meg ne szólaljatok, meg akarom nézni a futamot.
Visszateker, indít. Erre hazajön apám is, beáll a tv mellé nézi ő is, mire megszólal: ezek a mercedesek hogy a fenébe tudnak meghibásodni...
Köszi fater.
Kimi keményen verte a mezőnyt, komolyan először azt hittem alig van benzin a kocsijában, később meg azt, hogy Ralfnak volt túl sok és feltartotta sumákot azért tudott ekkora előnyt összeszedni, de aztán egyik sem szóval ledöbbentem kicsit.
Aztán elfüstölt alatta az a szar :(
Amikor megláttam, hogy sumákot visszatolják nem hittem a szememnek. Mi ez hétvégi rally? Az egy dolog, hogy a kocsi kicsit rálógott az aszfaltra de ha most ezt szabályosnak veszik akkor mindenki joggal elvárhatja ezután ha kicsúszik a pályáról és megsüllyed a kavicságyba akkor tolják vissza őt is.
Vagy majd egy helikoprter megy a pálya fölött egy tartalék ferrarival és ha kicsúszik sumák akkor azzal folytatja. LOL
Ez a palik (kisbetűvel) ez egy agyament hülye már bocsánat. Elég ovis szinten van, Alonsot meg ott istenítette a végén 10 percig aztán szerintem még a hülye is látta, hogy azért nem igazán kéne állórafékezni a kocsit 150m-rel a kanyar előtt ha az ember seggében ott van valaki pár méterre.
Kíváncsi leszek mi lesz a dologból, de szerintem Alonsot könnyen megbüntethetik ha sumák meg megtarthatja a pontjait az az év vicce lesz.