• G_ArchAngel #41648
    Akkor számomra ennyit jelentet a tegnap:
    MS: ment egy nagyszerű futamot, megtette amit kellett, hozta a kötelezőt, megmutatta Kiminek, hogyan kell boxban előzni és visszavonult.
    Alonso: Büntetése ellenére szépet száguldott, most megérezte, hogy milyen volt tavaly Räikkönennek lenni, azaz széthajtani az autót, ha eredményért kell futni.
    (megj: visszanézve a Heidfeld-del szembeni poziciómegőrzést - jogos lett volna egy boxutcás áthajtás, de a versenybírók helyében én sem mertem volna meglépni...)
    Räikkönen: ennyit tudott a McLaren és a Mercedes motor, ami De La Rosa alatt megsült, gondolom utána szóltak neki, hogy inkább 2. hely, mint a semmi, mert egyszer sem ment utána "leggyorsabb kört"
    Massa: nálam a Nap Vesztese, megszenvedett a poziciójáért, de a Renault keresztülhúzta a számításait (gondolom nem szándékosan olajozták fel a pályát).
    BMW-Sauber: a Hősök - nagyon nagyot mentek, főleg Kubica (figyelni kell ezt a fiút)!
    Honda: én azt sem tudtam, hogy indultak olyan háttérmunkával hozták a pontokat:)
    Fisichelláról és De La Rosáról inkább nem írok semmit...

Ja, és köszönjük a Red Bull konszernnek a felhőtlen szórakozást és töménytelen előzést:)

Most pedig várjuk az utolsó nagy kérdésre a választ: Hamilton/De La Rosa/Paffett párosból kit tesz Ron és Norbert a másik McLarenbe...
    (De La Rosa elég gyengécske, Paffett tesztpilótának sem jó, szerintem jöjjön a GP2 bajnoka, Lewis...)