• Ch_Slater
    ember, egy dologra kérlek: ha írok valamit, ne reagálj rá. hisz úgyis neked van igazad (azt hiszem nem fog hiányozni az állandóan fikázó hozzászólásod). a többiekkel majd megbeszéljük normálisan. amit cserébe megigérhetek, hogy nem válaszolok többet én sem a tiedre...
    mivel, ha leegyszerűsítve nézzük: ha te azt mondod valamire, hogy fekete, majd én is azt mondom, hogy fekete, akkor te rávágod, hogy: nem az fehér, mert mindig is fehér volt és fehér is lesz...
    jah és még annyit, hogy ki nem tudja beismerni ha tévedett és mit mond akkor (gy.k. a te szövegeid jönnek, amikor már nem tudsz mit mondani):
    -teória
    -összeesküvés elmélet
    -túlbonyolítod
    -naív vagy
    -hozzá nem értő vagy
    -nem ismered a szabályokat
    -nevetséges ellendrukker vagy
    -ellentmondásokba keveredsz
    -az én kedvencemmel olyan soha nem történhet meg ilyen...
    -...stb, stb....
    -...és ezek bármilyen kombinációja...

És a szomorú az az egészben, hogy ezeket nem csak akkor írod, amikor tényleg odaillenének ezek a szövegek (mert azért van, amikor helye van). Hanem MINDEN esetben ilyenekkel jössz. Ha pl. arról beszélgetünk, hogy mi lenne jó/rossz az F1-nek, te azt is személyessé teszed és egyből a kedvenced elleni támadásként fogod fel (főleg ha tudod, hogy az illető nem a te választottad rajongója), amit rögtön éles válaszokkal próbálsz visszavágni.
    Gyakorlatilag az írásaidból úgy tűnsz, mint akivel nem lehet beszélgetni normálisan, ha nem ugyanazt a nézetet vallja, mint te. Mert minden mást élből elutasítasz. És ne mondd, hogy nem, mert de.

#40742: nem az a fontos, hogy mit akarnak 5. alkalommal az ellenőrök. az a fontos, hogy mi a dolguk. szerintem ez nem "akarom-nem-akarom" kérdése...

#40747: első pillantásra ezt olvastam: 180-nál egy győzike :D

#40750: hát az tuti, hogy elég kényes a helyzet. mint írtam lejjebb is, talán a tisztább szabályok és a szigorúbb ellenőrzés segíthetne a dolgon. (bár ezt már itt is elutasítják páran kapásból..)