• Ch_Slater
    lehet, hogy rosszul érzem, de te mindig kötözködni próbálsz velem (nem csak velem).

megpróbálok úgy írni, hogy ne találj semmi kivetnivalót benne (úgyis találsz). tehát:
    nem vagyok ilyen-olyan mérnök, akinek az a feladata, hogy ismerje az ilyen versenyautók összetevőit, működését. Azaz nem tudom megmutatni neked. Sőt, az utcai autóknak sem ismerem a lelkivilágát. Viszont vannak emberek akiknek ez a feladata (többet is keresnek, mint én).
    De azt tudom, hogy ha valamihez értek és ott van valami, ami nem odavaló, akkor rákérdezek, hogy mi az.
    Ha ilyen dedós módon kell játszani ezt a "játékot", akkor költsék arra a nagypénzek egy részét, hogy X embert arra tartanak, hogy minden versenyhétvége előtt darabokra szedik a gépet, és közvetlen a verseny leintése után megy a "karanténba" az összes pontot szerző jármű, és szedik darabokra újra. Változtattak valamit? Büntetés. Feltörtek egy plombát? Büntetés. stb...
    Tudom, hogy elég utopisztikus amit mondok, de talán jobb lenne egy kicsit ez az egész fejetlenség. Biztos sokba kerülne nekik, de még így is csak kis része lenne az egész F1 költségvetésének...