Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
hmm..nehéz lehet szélsőségesnek lenni ahogy most visszaolvasok (Brno-ban voltam a MotoGp-n).
Sztem is képtelenség elfelejteni MS-t, szvsz aki odavan a sportért az elismeri a nagy alakjait.
Lehet végigtromfolni, ezt vmiért vhogy megnyerte, azt azért nyerte mert mindenkinek éppen rossz éve volt, amazt meg összecsalta, a következőt meg azért mert csapatsorrend...és így tovább végig az összes Vb-n...aki így akarja nézni az nézze.
Elméletek lehetnek, az ember mindig gondolkozik, de megvonni a megbecsülést?
pl. én nem kedvelem Rossi-t..pedig az egész világ kedveli, meg van az oka...ez az én dolgom, de mégis felállva tapsolom és elismerem, nem kedvelem Pedrosa-t sem..bár őt a Puig politikája miatt elsősorban..őt is építik.
de mégis felállva tapsolom ha jól motorozik vagy nagy csatát tesz le a pályára.
Meg sem próbálom összehasonlítani őket pl Agostini-val aki több évben is egy nap két kategóriában is elindult és nyert,..így lett 10 év alatt 15 VB címe.
Elismerés az eredményekért az jár...aztán ha vki nem akarja megadni az az ő hozzáállása.
A rajongók meg azok akik még az 'eredménytelen' sportolókat sem felejtik el.
mert hát a rajongás nem eredményfüggő és nem is kell bevédeni senki ellen,
Kinek drukkolsz? Ennek. Hát annak meg miért? Mert.
(még akkor is ha 900millio Rossi drukker jön szembe és abból tuti van pár aki beszól (általában németül vagy magyarul) arra hogy rajtam Biaggi poló van).
Szal Alonso tavaly megnyerte a VB-t, és megnyerte...az hogy voltak Ferka gyengeségek, meg McLaren gyengeségek..a többiekkel meg ugye gyerekjáték elbánni..ezek dolgok, de attól még Alonso megnyerte..és most lehet megismétli, lehet, erre is lehet mondani dolgokat...csak hogy ne kelljen elismerni a csávót, de felesleges sztem, a mezőny akkor jó ha frankók a pilóták....ha ez idegbeteg, az meg cigány...amaz meg csaló..stb (nem a saját szavaim), akkor milyen a kedvencem aki egy ilyen mezőnyben nyerni tud?
MS-t nem kis fegyvertény legyőzni, Kimi-t sem és Alonso-t sem. Ha a többek alatt lenne élmezőny technika, akkor valszeg még többeket sem.
MS meg már akkor is ment amikor a vetélytársai gokartban tolták..ki milyen eredménnyel, nem gyenge mezőnyben, egészen más technikai feltételek mellett,..és még mindig nyer....és még mindig nagy fegyvertény legyőzni.
legalábbis én így látom.