• edeleny
    Melyik érvem is dölt dugába?
    Amiota F1-ben szabályok vannak azota probálják meg a csapatok kijátszani azokat.Nem CSAK a Renault,és nem CSAK a Ferrari,hanem az összes,néha lebukik valaki,néha mind.
    Ahoz mit szolsz,hogy amikor elöször határoztak meg minimális hasmagasságot,az egyik csapat csinált egy különleges futomüvet,ami a pályán kivül szabályos volt,a pályán meg szépen leereszkedett,ezt észrevettek más csapatok is,és szépen megcsinálták,mire az FIA rájött a dologra,már az összes csapat alkalmazta,a következö évtol be is tiltottak minden mozgo futomüvet.
    Briatore anno Sumival is trükközött.Természetesen mindig annak drága aki sokat veszithet,ha a Minardi trükközne senkit sem érdekelne.
    De mi is ez a trükközés?
    A Renault tavaly szeptemberota használja,nem igazán eldugva,mert ha megnézel egy orrkup nélküli Renaultot ott van joll láthatoan.A Februári F1Racingban részletesen le is irták mi ez,annyira el volt titkolva,hogy több csapat is probálkozott a használatával.

nos,abban lehet hogy igazad van,hogy kicsit több Sumi kritikus cikket linkelek be,mint mást,de nem szeretem,nem fogok neki karácsonyi üdvözlö lapot küldeni.
    Hogy miért nem a kedvence(i)met dicsöitem,mert tudom,hogy nem istenek,emberek.AZ ö hibáikat is kritikus szemmel nézem,és öket is fikázom ha kell.Tudom,hogy neked könnyebb lenne fogást találni rajtam,ha semmi mást nem irnék,csak azt,hogy Rosberg a világ legjobb versenyzöje,legfeljebb Webber,vagy Button jobb nála,vagy esetleg a többi 19 pilota.