jefferson83#40622
Erre a cikkre is reagálnék. Amennyiben lenne a FIA-ban egy kis kurázsi eltiltaná Brióst a bajnokságtól. Milyen dolog az, hogy az én bajnokságomban engem ócsárolnak és csalónak neveznek. Egyszer még elengedem a fülem mellett,de állandóan. Azt nem vitatom, hogy jelen esetben Briósnak van igaza,m ert tényleg szemét dolog volt a verseny közepén meghozni ezt a döntést. Egy focihasonlattal élve azt mondanám, hogy egy sárgalap felmutatása után hiába reklomálsz,mert még életben nem láttam, hogy a bíró visszavonta volna. Annak a híve vagyok, hogy az év elején hozzák meg a szabályokat és ha törik, ha szakad bírják ki a szezon végéig.
Briós eltiltása?
Felhoznék egy újabb focis példát. FIA legyen mondjuk a FIFA, a Renault értelem szerűen a csapat és Briós legyen az edző. Helyszín legyen mindkét esetben a világbajnokság. Az idei foci vb-n történt egy eset, amikor az egyik csapat edzője idegességében a kispadnál rá merészelt gyújtani egy cigarettára. Ekkor a Fifa megmondta, ha még egyszer ezt meglátják, hogy az ő világbajnokságán füstöl, akkor az első géppel utazhat haza. Lám többet nem láttuk dohányozni.