• b-type
    ááá..sztem sem annyira elképzelhetetlen.
    MS-nek mit számít még egy VB cím? Már ami most van is legenda...nem hiszem hogy megdönti valaki is.
    Sztem simán elképzelhető hogy ha Kimi domináns lesz ...vagy akárcsak hozza a töle megszokott nagyon magas tempót, akkor szabad verseny lesz csapaton belül,...és talán attól teszi függővé MS a visszavonulását..mert sztem addig vétek lenne visszavonulnia amíg versenyt tud nyerni, lehet hogy sok rajongója azt szeretné hogy a csúcson hagyja abba, de én spec. szivesen nézem bármeddig a mezőnyben, és sajnálni fogom ha kiszáll végleg a versenyautóból.
    (ez kb. olyan mint nálam Biaggi a MotoGp-ben, bárhol menne örülnék neki, akár az SBK-ban...csak láthassam versenyezni és drukkolhassak neki)
    Ha Kimi a Ferrari-hoz megy, az sztem egy jó döntés, és nem hiszem hogy nyomást gyakorolnának rá hisz Kimi Raikkonen egy jó befektetés, MS meg nem veszít semmit ha csatáznia kell, pláne hogy tud is és gyors is...ez egy szép lezásársa lenne a pályafutásának,..egy olyan csata a jövő évben ami a régebbi időket idézi,..és ha úgy érzi hogy ideje visszavonulnia akkor teljesen emelt fővel vonulhat vissza.
    ...még mindig berágok ha a Monaco-i sárdobálásra gondolok vzzz..hogy milyen könnyen, és piti indokokra hivatkozva sértegették, mert nem szent a csávó..senki sem az, de hogy ennyi elég legyen ahoz hogy lecsalózzák...mindenesetre látszik hogy az ember bzz 1000év alatt sem változik semmit ilyen tulajdonságaiban.