Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Kicsit megtekered mindig...úgy kell visszatekerni (ami persze az én nézőpontom szerint vissza :)) )
pl: "Talan a legszembetünöbb,az hogy tavaly a gumi volt a ludas,idén nem a gumi a jo,hanem a pilota zseniális."
Nagyon kevesen mondják azt hogy MS nem zseniális pilóta, ezt vhol mindenkinek tudnia kell sztem hogy az, sokan inkább a régi dolgai miatt, vagy a Ferrari taktikai hozzáállása miatt, vagy éppen a mindenféle FIA-MS-Ferrari-Bernie összeesküvés elméletek miatt..mert visszatolták, miatt nem kedvelik.
De azt hogy zseniális pilóta és versenyző azt ritkán szokták kétségbevonni.
A tavalyi évben annyira szembeötlő volt a technika alkalmatlansága (gumi vagy autó..ki hogy magyarázza), szal hogy nem volt nehéz arra a következtetésre jutni hogy a Bridge' vagy az autó nem teljesít megfelelően.
Idén meg összébbálltak a dolgok és így megint ott van az elején.
Aki a tavalyi Ferrari teljesítésre azt mondja hogy az autó és a gumi is tök rendben volt és MS volt a gyenge láncszem, ő teljesített alul....szal nekem nincs oda érvem, ott vagy így akarja látni, vagy nem ért hozzá [b]sztem(!)[/]