Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ja UTÁLOM a Ferrarit, de nem azon lovaglok a nap 24 órájában, mer szarom le.
Nem kellett sokáig keresgélnem. De egyébként tényleg igazad van, tényleg kötözködős hangvételü volt a hozzászólásom, pedig azt már megtanultam, hogy fórumon nem szabad senkibe sem bele kötni mert mindenki a saját igazát állítja, és nincs kiút a legtöbbször a vitákból...
válasz #40295:
Nagyon tévedsz, ha azt mondod, hogy ellendrukker lennék. Ott még nem tartok. Bizonyték erre: #40150-es hozzászólásom Alonsohoz kapcsolódó része. (2. bekezdés) És ez a nyilatkozata szintén csak ezt erősíti emiatt: idézet #40283
Ergó Alonsotól szerintem igencsak túlzó kijelentés volt, hogy azt állítja, hogy "a Renault ismét átvette a vezetést a Ferraritól" amit ennek a káosszal és esővel teli futam után tesz. Ezzel inkább csak egózik ami nekem nem szimpi. Ha csak annyit mondott volna, hogy gőzerővel fejlesztünk és ennek is köszönhető, hogy a Hungaroringen így meg úgy mentünk akkor OK. De inkább elhamarkodott kijelntéseket tett.
De ez már meg sem lep. A San Mario-i futam előtt majdnem ugyan ilyeneket nyilatkozott. Csak akkor azt mondta, hogy a Ferrarival nem kell számolni hanem csak Mekivel. Pedig a Ferrari feljövőben volt és ezt ő is tudta.
Sajnos most pont nem találtam meg azt az arckifejezését Alonsonak amikor a pódiumon állnak és ő csak a második a ferka mellett.