edeleny#38664
Egyreszt nem en kezdtem a vitat.Masreszt meg legalabb ennyire ertelmet a Kimi vs. Alonso vita,vagy az Ide vs Sumi.
Visszaterve,meg egy kicsit a tegnapi fejtegeteshez,Penteken ha a Ferrari betartotta a szokasait,(az idöeredmenyekböl betartotta)akkor a ket pilota ket külömbözö kevereket probalt ki.
Ha en lennek R.B. nyilvanvaloan azt a kevereket tennem fel,amivel az eselyes pilotam ment ertekelhetö mennyiseget,ez az idöeredmenyekböl nyilvanvaloan Suminal a lagyabb keverek.Igy teszteletlenül en azt a taktikat csinalnam,hogy rövid elsö etap,hogy ha nem müxik valami lehessen valtoztatni.Szerintem Massa legalabb 3-4 körrel hamarabb jön,hogy lassak mit tud a gumi,es az akkori helyzetnek megfelelöen tudjanak dönteni a tovabbi taktikarol.
Meg valami alatamasztja azt,hogy a Ferrari 3 tankolason van,ket eve 4 kiallassal nyertek,rövid a boxutca,es a riporterek szerint 3 (es az en szamitasaim szerint is 3 szett uj gumit hasznaltak el,tehat maradt 4 a versenyre,(az az 3 csere)
Az idöeredmenyek alapjan a Renault sem lehet sokkal nehezebb mint Sumi Ferrarija,mondjuk ettöl meg mehetnek majd ket hosszabb szakaszt utana.
De eleg a talalgatasbol,majd a versenyen elvalik.