• fb2
    Toyota, meging nem akarok bele szolni a NASCAR dologba, de ha jol megnezed a kepet, ott latott, hogy nemcsak a kulso kerek, de a futomu is ugy van beallitva hogy a szelso oldal az magasab. Sot, az elso futomu beallitasa igy van: A ball oldal kap + (positive) dolles-szovet, es a job oldal kap - (negative) dolles-szoget ugy, mint igazi verseny autok.

Ha jol tudom, nascar nem hasznal suritett levegot, hanem inkabb nitrogen't ami megtartja a nyomast miutan felmelegszik. De lehet hogy ezt csak a DTM ben hasznaljak, nem tudom. Americaban, a Formula BMW ban Nitrogent hasznalnak. Tudom hogy te szereted tudni azt hogy en ezt honnan szedem....nem google bol, hanem inkabb a palyarol. Itt lakok 10 merfoldre a Monroe Speedway tol, ahol a fiam annak idejen gokart ozott. itt vannak a helyi nascar versenyek, es ismerek egy par csapatot szemelyesen es latom a beallitasokat.

Ezzel kapcsolatban:
    "A NASCAR-ban szabadon falrakenhetik és kilökhetik egymást a versenyzők.

Nem igaz. Van egy szabály, amely a "Reckless Driving" névre hallgat és szigorúan bünteti a szándékos lökdösődést. Pont annyi szándékosság szokott előfordulni, mint más szériákban."

Nem ertek eggyet veled, mert igazad van, ott van egy szabaly, de senki sem tartja be....

Ugyanez a szabaly a Suzuki Marka Kupaban is, es erdekes modon senki nem tartja be ott sem, es nincs buntetes. Honnan tudom? Mert sajnos en vagyok az akinek fizetnie kell a karosszeria javitast, mikor a 'kemeny-legeny' bele-rohan a fiamba hatulrol nem egyszer, ketszer hanem 5 szor, es nincs buntetes.