edeleny#38532
Tevedsz,meg soha nem volt ennyi elektronika F1-es autoban mint most,ha az FIA nem nezne szigoru szemmel,a mai technika mar lehetöve tenne,hogy a GPS segitsegevel,az autok maguktol fekezzenek,es kanyarodjanak.Ezek mar közelebb vannak a taviranyitasu autokhoz,mint egy hagyomanyoshoz.Azt elhiszem,hogy pontosan kell eltalalni a fektavot,de nezd majd meg az elökepen,padlo fek utan padlo gaz jön,a kipörgesgatlo,es a többi kütyü teszi a dolgat.Mikor lattal utoljara kigyorsitaskor kipördülni autot?
Tudom,hogy semmilyen ertelemben nem Fangiot akarta Sumi leamatörözni,csak azt a technikat amivel mas sorozatokban mennek(most mar direkt nem irok neveket),de ha ezt a következtetest nezzük,akkor igen csak helytallo amit irtam.
Meg egyszer,en mikor elinditottam ezt a vitat semikepp nem a ket sorozatot szerettem volna osszehasonlitani,csak az nem tetszett a nyilatkozatba,hogy van aki sajat magat istenkent allitja be,es mindenki mas,aki mast csinal,vagy szeret az szolga.
Ha jogosan szidtuk Briatoret,Alonsot,vagy barki mast a hülye duma miatt,most azt hiszem ra kell jönni,hogy a Ferrarisok se kernek kölcsön hülyeseget mastol.
38509-el maximalisan egyet tudok erteni,es ezt tartom a mai F1 legnagyobb bajanak,es nem a költsegeket,es egyeb mellekes dolgokat.
Ja Kubica volt az elsö edzes legjobbja.