Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nem mindennapi futam volt annyi szent.
Csoda történt, a ferrarinál is előfordulhatnak hibák néhanapján úgylátszik.
És pozitívan csalódtam az osztrák rendezőkben, hogy nem hívták be a safety car-t az olajfoltnál, mert azzal Kimit nagyon be tudták volna szopatni, mivel azt hiszem pont akkor volt elöl ~18mp-el és egyel kevesebb boxkiállással, ha ott beküldik a kocsit, akkor bukott volna pár helyet.
De azért az durva, hogy mind a két ferrarinál hibáztak a boxban mégis elég nagy előnnyel nyert sumák. Bár ha nincs malőr a boxban, szerintem akkor sem tudta volna volna megelőzni Bari Raikkönent, mert kibaszottul széles tud lenni az autója ilyenkor :) Bár hibázni is tud az is igaz.
De ennek ellenére azt mondom nem olyan brutálok a ferrarik, nincs akkora különbség, mint tavaly volt de az a 10km/h különbség a végsebességben amit kiírtak valamikor a futam közben a ferrari és a meki között azért az nem kevés.
DE ha hinni lehet a pletykáknak, akkor az új merci egy eléggé átdolgozott konstrukciójú lesz sok újítással (biztos azért húzódik eddig a bevetése) de, hogy abban lesz a legerősebb motor, az már szinte biztos. Csak legyen megbízható is, az a lényeg.
Szóval korántsem lefutott dolog még a dolog.
Hajrá McLaren!!!