Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nem tudom, hogy csak én látom ezt így, de mintha Weber Gáborék nyelve erőteljes nyelvcsapásokkal lógna bele Skúrmókerék és a Ferrari seggébe. Enyhén érződött némi "Shumi te vagy az Isten" a közvetítésen. A Dávid Sándornak se kellett volna nyiltan beszólnia, hogy mennyire Montoyanak kellett volna nyernie ... Az, hogy - egyesek szerint - erősen pigmentált képű - Montoya barátunk ismét kiesett - szerintem - a willámosok és BMW hibájából, mintha teljesen mindegy lenne. Fő, hogy Pablo sütötte meg a motorját, hiszen WG - most az észt osztó IQ betyár Palik helyett - megmondta a tutit ...
Ez a Ferrari közel sem "ász". Az új Meki nem tudom milyen lesz, de a hybrid sem semmi, szóval reményteljes év elé nézünk. Az már ugyancsak más kérdéskörbe tartozik, hogy a "Cipőkészítő" - ha már megcsúszik az olajon - miért nem tud ugyanúgy kiesni, mint más, ha már kigyullad, miért nem tud ugyanúgy kisesni, mint Verstappen anno, és ha már már elbasszák a tankolását elsőre, miért nem tudják elbaszni másodikra is, mint ahogy annak idején Hillel tették, ezeket nem értem, de biztos semmi extra rásegítés sincs évek óta a Ferrarinál amivel esetleg le lehetne bukni. (Elég érdekes volt korábban az, hogy MS Angliában, azon a versenyen, ahol később lábát törte, nem sokkal előtte úgy hagyta el a pályát a kavicságyba, hogy, mint egy célkövető rakéta a másik Ferrarit is cipelte ugyanzon íven magával. Akkor nem lett - csak pár körrel később - egyiknek sem semmi baja. Úgy látszik az angyalkája nagyon vigyázott rá akkor és azóta is. Szinte kicsúszni sem tud ...)