HG#3780
Persze, nem mondom, hogy csak M.S. -nek köszönhető a Vb-cím, és a Ferrari ütőképessége, ugyanúgy a csapattársainak, és a tesztpilótáknak, szerelőknek, mérnököknek, Sponsoroknak. És ahogy azt lejjebb írtam, majdnem minden versenyző tudna VB- címet szerezni egy ilyen autóban. Irvine is tudott volna, Barrichello is, stb... Az viszont érthető, hogy a csapat azt a versenyzőt támogatja jobban, akinek több az esélye a VB címre (Ami szerintem sem sportszerű, de üzletszerű. És a F1 legalább annyira üzlet, mint sport. Milliókat ölnek bele, és ha nem taktikáznak, lehet az övék a 2. és 3. hely, amivel kitörölhetik.) De azt nem tudom, hogy képzelik egyesek, hogy Barri, Vagy Irvine gépe nem ugyanolyan jó, mint M.S.-é. Csak a beállítás más. Pl időmérőn úgy állítják be, hogy éppen annyival legyen lasabb, hogy Shumi mögött legyen, de a többiek előtt? Vagy hogyan? Mert ha visszanézed, nem tudom milyen arányban indult M.S. előbbről, mint a csapattársa. Na de nem M.S. az isten, csak egy versenyző, akinek a tehetségéhez szerencse is társult. Van, Volt, Lesz még ilyen versenyző. ("Alonso , Raikönnen, Webberstb...") Az esély ott van.