Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
fb2 #37269 Valentino (Rossi) alairt egy uj szerzodest a Yamaha val 2007re, es NEM FOG versenyezni a Forma 1 ben.
itt van a link: http://www.itv-f1.com/News_Article.aspx?PO_ID=36126
Adott Indokot is, ami erdekes modon a Fernando Alfonzo’t is befoglalja.
"Valencia tesben volt mikor eldontottem hogy a Forma 1 es versenyzo az semmi a Forma 1 ben. Ahogy en vezettem, a mernokok minden masodpercben a radion voltak es mondtak nekem hogy en mit, es mit nem tudok csinalni. Ettol a perctol fogva rajottem hogy F1 nem nekem valo"
Szinten, igaz hogy Bernie nagyon akarta az olaszt a F1 ben, azert is hogy egy kicsit felvilagositsa a ‘szurke F1 paddok ot, the az olasz versenyzo ugy erezte, hogy nem volt szivesen latva. Foleg Fernando Alonso, es az o fonoke, Flavio Briatore volt ellene legjobban.
Alonso beszolt egy parszor valami olyasmint, hogy o nem tudja elkepzelni azt hogy a MOTO GP champion eredmenyeket erjen el az F1 ben, es azt is mondta hogy a Valencia testen hogy: “en nagyon orulok annak hogy Ferrari elvesztett nagyon ertekes idot azzal hogy ok az autot allitottak be Rossinak.”
Es mikor Rossi publicusan eloadta a donteset hogy nem fog versenyezni F1 ben, akkor Alonso monta: “ Es Jo. Legalabb igy nem fogunk tobbet beszelni rolla. Negy honap mulva, lehet hogy ez az utolso kerdes amire valaszolnom kell rola. (Rossirol)
Hogy en fair legyek, azt is hozza kell tennem hogy Valentio nak nem nagyon tetszett a Ferrari csapat sem, mert nem akartak adni neki csak 3.vezeto sztatuszt.