Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ez igaz!! De már két éve beszélnek arról hogy a Bridgestone lassan melegszik, és amikor eléri az üzemi hőfokot akkor meg hamarabb elkopik.
Én ezért mondom azt amit már elég sokhelyre beirtam és vitatkoztam emberekkel.
És egyébként az Eclestone is virág nyelven megfogalmazta tavaly elött hogy a forma 1-nek nem tesz jót hogy a ferrari ennyit nyer.
És itt jön a fontossága az elöbb leirtaknak (gumi) nézd meg milxen szabálymódosítások történtek az utóbi 3 évben. Az első (Mint irtam a Bridgestone Lassan melegszik) 1 körös időmérő. (nem jött be nyert év végén)
Második Lassan melegszik hamarabb kopik 1 körös időmérő, nem lehet versenyen gumit cserélni (bejött vesztett év vége 5.dik hely)
Ha ebben kételkedsz akkor miért van az hogy idén lehet megint cserélni?
És azt is nézd meg hogy mi történt most: Schuminak ez az év megy jó a kocsi kedveznek a szabályok a Bridgestonnak, most meg megbüntetik egy olyan dologért amiért senkit nem büntettek volna meg.
És itt van az amit 37126-ba irt fb2 hogy amikor Villeneuve feltartotta Fisichellát 1 helyre büntették Schumit 22 helyel.
Szóval lehet hogy üldözési mániám van de elég egyértelmű hogy félre akarják állitani a ferrarit. És sajnos egyenlőre ugy néz ki sikerűl. Mert az világos hogy a Schumi nem felejtett el autót vezetni.