Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ha a nagyanyámon áramszedő lett volna ő lenne a vilamos.
Ezt a világon senki nem fogja tudni hogy a Schumi miért csinálta csak ő.
azért ez érdekes olyan emberek akik azt se tudják hogy kell egy ilyen autót elindítani, eldöntik azt hogy mikor kell fékezni meg mittudom én, ha ilyen profik miértz nem ők ülnek ott? Egyébként nézétek meg a köridőket a versenyen, ha a polból indul semmi esélye nem lett volna az Alonso-nak, ez is bizonyítja azt hogy semmi érdeke nem lett volna arra hogy direkt csinálja. Na mindegy ezt magyarázhatom egy darabig aki nem szereti a schumi-t az ugy is azt fogja mondani hogy csalt, de ez nem így van. Én a helyében nem is indulnék többet, gusztustalan egy sport az F1. És ha ennekl a sok hályas b..nak az kell hogy a verseny elött döljön el a verseny akkor csak nézzék és számolgassák a millioikat közben. Ez nem autóverseny, hanem egy trágyadomb. Az a szörnyü ebbe, hogy ezelőtt pár évvel leorditottam az emberek felyét akik ilyet mondtak, de nekem is már teljesen elegem van ebből.
Az egész arról szól hogy kit miért lehet megbüntetni. Az Alonso jó versenyző, de ha a vetéjtársait nem büntetnék meg majd minden versenyen (Raikonnen Schumi, ) akkor nem igy nézne ki a dolog. Na mindegy szerintem én most hétvégén néztem utoljára meg, Inkább nézek olyan sportot aminek értelme is van, és arrol szól hogy ki milyen jó versenyző. (NASCAR WTCC BTCC V8 stb)