Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nahát leszakadt az arcom...visszasorolták.
jó most lehetne poénkodni hogy az akinek 'részvényei' vannak, meg az FIA-Ferrari frigy..meg hasonló m@rhaságok, de ez most egyáltalán nem lényeges.
Döbbenet hogy meglépték, nem tudom mire fel?
hogy lehet azt mondani hogy szándékos volt, most úgy mindent félretéve, hogy a rákomba lehet azt mondani annál a kanyarnál, ami nem fetétlenül bonyolult..bár bizonyos tempó felett nagyon is az lehet, de mindenképpen gecó kanyar a törés, és a hepék meg a hupák miatt, szal egy utcai pályán, vkinek a gyors körén, hogy a picsbe lehet azt mondani hogy te valójában nem is rontottál??!
bzz..sztem ha annyira ellehetlenült az időmérés akkor kérdezték volna meg az érintetteket hogy akarnak-e futni még egy felvezető és gyors kört.
de báz szándékosságot feltételezve büntetni, hát ennyi erővel akkor el is tilthatnák.
Hozzáveszem hogy bármennyire is elcsépelt, Alonso szénné vágta a tavalyi futamon a Nouvelle sikánt, meg nekem geccem necces ez a sárga zászló alatt 3-4tizedet visszalassúlok és bemegyek egy 'a t.köm tudja mi lesz ott' kanyarba..
3-4tized, kimondva: egyelefánt..na ennek a fele, meg még valamivel kevesebb
Szal le van szakadva az arcom na..eszemfszom megáll.