• Jano
    #3606
    Na most akkor egy pillanat!

    Látom több embertől is itt a topikon belül, hogy dívik a Palik-gyűlölet.

    Egy kérdésem lenne hozzátok.
    Néztétek már a német RTL F1-közvetítését huzamosabb időn keresztül?
    Szerintem az a siralmas. Szinte alszanak a kommentátorok, végig fapofával ülnek, tónustalanul mormolnak néha-néha valamit a mikrofonba, és olyan a hangjuk, mintha éppen rohadtul valami teljesen mással szeretnének foglalkozni, de odaültették őket a székbe, hogy 'Na csinájjátok má!'.
    Ezzel szemben Palik Laci (tudom, sokszor hibázik, félrebeszél, nem minidig lát, stb.), egy 'szimpla' előzéskor a foteljéből kiugorva üvölt a mikrofonba, és olyannyira átéli az egész futamot, mintha ő is valamelyik autóban ülne. A verseny laposabb pillanataiban sem marad csendben, ilyenkor -ha éppen nem matekol valami fölöslegeset- mond némi érdekes infot a versenyzőkkel, a pályával, stb. kapcsolatban. A német kommentátorok ekkor (lehet, hogy csak számomra) kínos csendben vannak, néha kimondják a képen látható pilóta nevét.
    Hát én inkább a Palikon röhögök nagyokat, mint a németeken aludjak bele a halálba.
    Néhány éve direkt át is kapcsoltam a németre, amikor éppen a Varga előzött meg valakit, és átvette a vezetést, Palik persze ordít ("Sumaher, Sumaher megpróbálja megelőzni, és iszonyúan gépészkedik, és jön, jön, kihúzza a szélre, megpróbál rámenni az ideális ívre, és maga mögé utasítani....!!!", mint az állat, a germán kollégák pedig annyit mondnak, persze a nyál kifolyik a szájukból, éppen akkor ébredtek fel, és a hozzászólásuk: Sumi megelőzött valakit.

    Na ennyi. Azt hiszem érthető. :)