Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #35625 ide is bemásolom, amit írtam formula.hu-ra:
Azért a kedves vádaskodóknak pár dolgot a figyelmébe ajánlanék:
Nemrég elhangzott Ron Dennistől és Bernie Ecclestontól, hogy unalmas az F1 - a korábbi években én a finnt a lazasága miatt kedveltem meg, nem sokan tudtak olyan nyugalommal aludni a futam előtt mint Ő!
Emelett elég sok bulifotót lehetett látni róla, tudott élni a srác, folymatosan jégkorongozott vagy crossmotorozott - Ron Dennis letiltotta a hobbyjairól és kapott egy finn felvigyázó-hölgyet, aki kordában tartotta Kimit. Ron ezenfelül folyamatosan belemászott a magánéletébe minden pilótájának - Kiminek nem engedte magával vinni sehová a farkaskutyáját. (Nekem két kutyám van és ha egyik sincs velem, akkor félembernek érzem magam).
Ezenfelül itt van régi gokartos társa, aki alig jött az F1 világába simán VB lett, Ő pedig az egyik (állítólagosan) topcsapat autójával küzd. Tavaly semmi gondja nem volt Kiminek elfogadta a helyzetet, de mit érezhetett mikor Tombazis és Newey is elment, a téli teszteken pedig bebizonyosodott a McLaren "igazi ereje"? A stratégia folymatosan rossz, leszakad a felfüggesztés (meg a tükör). Rossz a tapadás, az új elsőszárnyat, amit nem Newey tervezett nem merik versenyen használni - a McLaren jelenleg kimeríti a KATASZTRÓFA fogalmát...
Tavaly évvégéig (közel 20 éve) McLaren szurkoló voltam, idén úgy nézem a futamokat, hogy nincs kedvenc csapatom. A két pilótát pedig végtelenül sajnálom, remélem minnél hamarabb eltudnak szerződni egy jobb csapathoz...
Garantálom, hogy Ron lassan elkezdi Alonso dícsőítését, és a finn befeketítését - ennél a szemétnél ez a szokás, DC-ről is csak rosszat mondott, mikor megvolt JPM szerződése...