• G_ArchAngel #35467
    McLaren-Mercedes: pénteki rövidprogram

A McLaren-Mercedes pilótái a mai napon csak a szükséges köröket teljesítették, hogy kíméljék a versenygépeket. Kimi Räikkönen (15.) a délután mindössze négy, Juan-Pablo Montoya (18.) öt kört teljesített.

Kimi Räikkönen: "A mérnökökkel tartott megbeszélést követően úgy döntöttem, hogy délelőtt nem lépek pályára. Délutánra két gyors kört terveztem, amit teljesítettem is. Tehát egy könnyű, problémamentes nap volt a mai."

Juan-Pablo Montoya: "Délelőtt csak egy kört mentem az új motorral, és délután is csak egy rövid ideig tartózkodtam a pályán, hogy felmérjük a lehetőségeket. A bal tükröm meglazult, így le kellett tépnem, de ez nem jelentett problémát."

Monty: "Sokat edzettem karra, nagyon erős vagyok, szedek vitamint és a Norbi update szerint táplálkozom - ha lekell tépnem a tükröt az autómról, az nem jelent problémát, mert nagyon erős vagyok, és vitaminokat is szedek, meg kivonom a zoxigént is - ja, és jól tudok teniszpályán motorozni!"

Kész ez a csapat - már viccesebbek és lazábbak, mint az RBR-fiúk...:)

Kimi Räikkönen: "A mérnökökkel tartott megbeszélést követően úgy döntöttem, hogy délelőtt nem lépek pályára. Délutánra két gyors kört terveztem, amit teljesítettem is. Tehát egy könnyű, problémamentes nap volt a mai." - inkább a túlteljesített feladat után úgy gondoltam, hogy kipihenem a délután fáradalmait és visszamentem volna a kamionba aludni, de egy idióta fejbedobott egy tükörrel, megzavarodtam és bementem a Ferrarihoz... valamit aláírattak velem, de nem emlékszem... inkább megyek aludni...