• Dexantreal
    ehh,ez a szárny ügy....A Ferrari nem csal.Én kitartok mindaddig emellett,amíg a FIA ki nem jelenti ennek az ellenkezőjét.Mert, hogy a Honda és a többiek mint pampognak,az engem nem érdekel.Sztem itt csak arról van só, hogy már megin Michael Schumacher nyert. Anno azért szabták át teljesen a Forma-1-t, mert MichaelSchumacher nyert. Szal úgy értem, hogy azért lett teljesen ilyen az időmérő,meg hogy 2005ben nem volt kerékcsere,meg ilyesmi..vágjátok. Most midnenki itt szajkózza ezt a szárny ügyet, mert valamivel megpróbálják megállítani a Ferrairt, de nem fog sikerülni nekik. Michael majd élre tör ismét akár ezzel a szárnyával, ami most van - és szabályos szárny ez - akár egy, a FIA-nak megfelelő beállítású hátsó és első szárnnyal. Nem véletlenül nyert 7szer szezont és nem véletlen van még itt 37évesen(vagy mennyi) is a mezőny legöregebb versenyzőjeként még mindig az élbolyban. Szal sztem jobb lenne abba hagyni ezt a szárny ügyet és leszállni a Ferrariól, mert a csapat és Michael Schumacher is így is, meg úgy is nyerő képes alakulat és, ha egyszer nyernek.... Yo, most itt fényezem őket, bocsi,de ez már akkor is nevetséges, hogy mindig őket veszik elő.