Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Igazából sztem bukott pár mp-t...vagy hozott Alonso rajta, kinek hogy tetszik, a lényeg hogy lecsökkent a táv, és mivel MS hamarabb jött ki az első kerékcserére vagy 5 körrel, így feltételezhető hogy a 2. kerékcserére is hamarabb kellett kijönnie, viszont Alonso gyors volt, sztem számolgattak.
amikor már 4mp volt a különbség akkor már egészen biztos vagyok benne hogy direkt fogta Alonso-t, pontosan azért hogy meglassítsa és így feljöjjenek rájuk, pl. Massa, és a Renault úgy döntsön hogy kiveszik MS mögül, ezzel megfordították a helyzeti előnyt hátrányra, így MS tudott összerakni gyors kört, míg Alonso tankolt autóval karcolta a körét, és így visszajött az élre MS.
Azt már a Ferrari-nál tudták hogy hány másodperc amit tuti buknak a Bridgestone melegedési tulajdonsága és a kb. 4-5kör alatt amit Alonso könnyű autóval karcolhatott volna MS megtankolt autójával szemben.
én nem akarom leírni, de ezt pl. közvetlen a leintés után írtam:
- link egy másik hsz-re