Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Én is elismerem, mint versenyzőt, ez nem téma. Azt nem lehet rá mondani, hogy egy Katayama kaliberű "muki", de látva a megnyilvánulásait - versenyen és azon kívül - nem tűnik túl szimpatikusnak. Fene se tudja! Ha nem a "grupi", IQ betyár Corinnát veszi el feleségül, lehet, hogy ő sem ebbe az irányba változik. Előtte nem volt vele probléma. De "lenyúlta" Frentzen nőjét, aki teljesen átformálta. Vsz Mika sem vonul vissza, ha nem Erja a felesége. Ott is erős volt a ráhatás. (Már eleve "Hugo"-nak keresztelni egy szerencsétlen gyermeket ...
)
Személyesen Thierry Boutsennel, Mika Hakkinennel és Michele Alboretoval (RIP) találkoztam.
Thierryvel a monte carlo-i "Újkikötő" élelmiszerboltjában botlottam bele. Ott vásárolt. Én Hasbro gyümölcsös pufikért (off: nálunk sosem lehet kapni csak azt a szar Pumpedlit) és 4 kifilért mentem be, mert a környéken már csak az volt nyitva. Ő meg mellette lakott és oda járt vásárolni. Egész jó volt az angolja. A hajójáról még fényképet is csináltam. Ez 1992-ben (?) volt.
Mikaval először a HUN F1-en futottam össze, még Lotusos korában (1991). Akkor még le se szarták. Nem túl jól beszélt angolul. Főleg aludt és biciklizett. Így akkoriban bárhol bele futhattál. Akkoriban a biztonsági intézkedések egyenlőek voltak a "TUTO" lakatéval ....
Michelébe meg egyszer síelés közben - Garmischban - futott bele a családom és én. Nem volt nehéz. Hatalmas olasz "bandával" volt, tőlük zengett a kocsma ... (1987)
Másokat max. látásból ismerek (köztük Schumit is).