• FrezeR
    #3420
    Szerintem ha Hakkinen vagy Coulthard lett volna az elmult 3 év bajnoka ilyen fölénnyel mint most Sumi akkor most mindenki őket fikázná, ez már csak igy van.
    Szerintem Sumi sem lenne ott ahol most van ha nem lenne tehetséges, és érdekes hogy bármikor bárki volt a csapattársa soha nem tudtak nála jobbak lenni pedig akkor régebben még megvolt az esélye a csapaton belüli versengésnek. S főleg az időmérőn szinte mindig jobb volt pedig ugyanabban a kocsiban ült a társa is.
    GyaxyBoy:Ami azt a spa-ban történt balesetet illeti ott ugy történt a dolog hogy Coulthard a mekivel látványosan lelassul és nem villogott a kis piros lámpa a kocsi hátsó részén és Sumi pedig jött mögötte nagy tempóval de mivel hatalmas esőzés volt és Coulthard egy "vizfüggönyt" képzett autójával és nem égett a lámpa igy mire Sumi odaért és észrevette hogy van előtte valaki már késő volt és csak annyira tudta elkerülni a becsapódást hogy a jobb első kereke és az első vezetőszárnyszakadt le és nem lett frontális ütközés, ez történt:)