• GyaxyBoy
    #3412
    Én elismerem M. Sumi tehetségét és hogy az egyik legjobb versenyző, ha nem a legjobb!
    DE!!!
    Ott van Montoya, R. Sumi vagy Coulthard és a többi nagy versenyző akik a toppon vannak! Igen ám! De ezek a versenyzők nem csinálnak úgymonnd "direkt" balesetett, hogy nyerjenek! De mikor véletlenűl neki megy vki akkor meg ki van akadva! (Nem emlékszem pontosan melyik évben és futamon volt, de emlékeztek arra az esős futamra mikor Sumi befékezett egy Mclaren előtt és az felment a hátsó kerekére Suminak és széttőrt miondkét kocsi??? Akkor tán még Héder Barna vezette és ő is azt mondta, mintha befékezett előtte Sumi) És most is bebizonyította, hogy "rendes" ember!!! No akkor mennyire Sport ember ez a "főgeci" barátunk? Ha vki tud, mint ő! Akkor legyen sportszerű, hissz a sportembereket a sportszerűségük teszik naggyá és nem mindig a győzelem!
    És arra is emlékeztek mikor tavaly Montoyara ment rá egy Arrows? Pedig M dobogós helyen volt! És akkor Montoya se csinálta a balhét a Boxban, csak ideges volt de elfogadta, hogy hibázott a másik! Ez már sportszerűség jele! Vagy nem?
    Mostmáár meguntam szídni Sumit, de azért jó lenne ha belátnátok Sumi rajongók, hogy Sumi nem sportszerű és van a fejével is baj!