Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nem nekem kell meggyőznöm téged hogy nem sárosak, neked kell, ..de sztem még magadat is.
Nem kell szöszölni, sarkosítsunk, megvádolod az FIA-t és a Ferkát, term. számonkérik rajtad, és neked bizonyítani kell (hisz vádaskodsz), próbáld meg ebben a megvilágításban látni az érveidet.
Az hogy homályos infók..esetleg sokadkézből, neadjaég az infóeladhatóságban érdekelt médiából merített alapokra támaszkodik az érvelésed, az édeskevés...végighallgattam anno (vonatra várva) sok térítőt...fenemód látták az összefüggéseket, bősz meggyőződéssel állítottak vmit, majd fél óra múlva egy másik, uekkora bősz meggyőződéssel állította az ellenkezőjét.
Nem kell sugallni semmit, sem azt hogy ez csak így lehet, sem az hogy ostoba a másik ha ezt nem látja..ennél jóval egyszerűbb, egy tudományos eredményt is igazolni kell...különben csak hülyeség...régebben máglya..(bár az járt néha így is úgy is)