Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nem azt írtam, hogy értek hozzá, csak egy esetben megvédtem Mikát, mert külső íven "támadták" (
), a másik esetben meg megjegyeztem, hogy nem feltétlenül nem nézték a most "pampogók" a futamokat, amikor a Ferrarik mindent megnyertek. Az ember most is a változatosságnak örül. Én is megértem, hogy nem feltétlenül találtak ellenszert a többiek a Ferrarik ellen, de azért jó látni, hogy a télen legalább próbálkoztak. Vsz a Ferrari nyeri a VB-t, de kevésbé lesz annyira sikeres, mint tavaly. (Már a pontozás is keményebb. Főleg ez tett - tesz - jót a F1-nek.) Palikot utálom, ezen a véleményemen sohasem fogok változtatni. (Talán ha örökre kivonul a közéletből.) K. Jenő stílusát szerettem. A 80-as években DS mellett "phaszául", bakik nélkül leközvetítette a futamokat. Amikor a 90-es években visszatért, már szar volt. Most nincs olyan ember, akire azt mondanám, hogy "jól nyomja".
Nekem erről a szezonról 89 jut az eszembe. Előtte 88-ban a McLaren mindenkit lapossá vert. 89-ben erre egy előző évet Juddal "végigökörködő" Nigel M. nevű "man-szigeti veszedelem" Rióban lazán nyert az új félautomata váltós Ferrarival. De aztán nem lett nagy dib-dob a végére. Pro és Sen simán az 1-2. helyen végzett. 90-ben Pro egy erős Ferrarival a VB címért küzdött, de aztán a "szigeti veszedelem" a startnál leszorította Portugáliában és elvesztette a VB-t (bár az Suzukában dölt végleg el). 91-ben már szintén nem volt meg a meki teljes fölénye, de azért nyertek. Tehát ha követik a "receptet", akkor 4 év múlva legyőzik a Ferrarit a VB címért folytatott küzdelemben ...