Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ez azért nálam nem igaz. Furcsa, de 1990 óta, most nem bírtam először felkelni és élőben megnézni a futamot (buli, diploma, e heti bulira való felkészülés miatt stb). Persze korábban is volt, hogy a 14 órakor kezdődőek közül egy-két rakke kimaradt, de mivel "rögzitettem őket szalagra", mintha élőben néztem volna meg. (H.I. senki sem pofázta el soha a végeredményt ...) Szóval nem most lett jó a Ferrari. 1982-ben voltam először F1-en (BEL), majd az osztrák GP-re ismerősökkel szinte állandóan kijárunk. Amíg a HUN GP nem lett ilyen rohadt drága (ahhoz képest amit nyújt), oda is állandóan kimentem. Most már nagyon meggondolom, hogy hová megyek. Mellesleg Pironi, Prost majd Hakkinen szurkoló voltam. Ahogy Didier meghalt jó ideig nem foglalkoztam F1 nézéssel. Prost 90 Suzuka után nem volt önmaga (93 kivételével, bár azt is majdnem elbaszta - 93 Donigtonon sírni tudtam volna a röhögéstől - vsz az minden idők egyik legnagyobb versenye - mint a foci VB-k történetében a GER-FRA elődöntő 1982-ben). De addig is mindig néztem a F1-et és aki még emlékszik a 91-es szezonra, az tudja, hogy akkor volt igazán szar a Ferrari, és mégis megnéztem. (Mellesleg 1-2 győzelemtől, szezontól eltekintve 1980-97 között (-82,-90) atom gyenge volt a Ferrari a többiekhez képest.) Mégis első F1 élményem GV halála ... (az is Ferrari).
Részemről fanatic voltam, de a tavalyi szezon során nagyon elment a kedvem ettől a sporttól, szinte utáltam nézni és csak az emlékek és a "Hátha" miatt néztem. De szerintem tavaly mindenki (sok anti-MS emberke) azt várta, hogy a főgeci megszopja a lompost. Ez most jött el. Sok ilyen verseny kéne még mint a mostani. Akkor talán volna értelme nézni.