• BaLeeX
    Na üdv népek.
    Nem hittem a szememnek. Versenyt láttam ma a közvetítés alatt... Mikor leültem a tv elé úgy gondoltam, talán valamit tesznek a versenyért az új szabályok, ha nem akkor meg maximum ma néztem utoljára megint egy ideig.

De azért óvatosan kell megközelíteni a dolgokat, mivel a két ferrari már az első körben 7mp-et vert a mezőnybe és ha Barichello nem csúszik ki és nem jön be ez az esőgumi kavarás, és sumi nem bontja le az autóját, akkor lehet, hogy csak egy ugyanolyan "izgalmas" versenyt láttunk volna, mint 2 éve mindig.
    Na, ez 1-2 verseny alatt majd kiderül.
    Szegény Raikkonennek meg lassan illene figyelni az ilyen apróságokra is, mint sebességhatár, mert vezetni azt rohadtul tud, de ha nem elég hidegvérű akkor ennyit ér vele.

Mindenesetre ez már nagybetűs verseny volt, és remélem ezután is hasonlókat látunk majd. Bár én még mindig azt tartanám a legjobb módosításnak, ha minden kocsi ugyanavval a motorral menne és csak apróbb módosításokat hajthassanak végre az autókon és ne csak a pénz domináljon az egész versenyen. Akkor ténylegesen kijönne a pilóták tudása közti különbség. Palik is mondta, hogy Kimi 2x annyit dolgozik az autóban, hogy íven tartsa, mint mögötte sumi és ezt lehetett is látni a képernyőn keresztül is.

Mindenesetre, hajrá McLaren!!!
    Így tovább!