edeleny#30953
Elöször is enmar befejeztem volna a temat,masodszor szerintebb böven objektivebb vagyok,mint azok akik egyenesen Amon-Ré Zeusz es Jupiter megtestesült földi porhüvelyenek tekintik Sumit,aki egy trabantal is VB lenne,hat nem.Masodszor,anno a Nemet a Williamshoz akart menni,de a ferrari felajanlotta neki,hogy mehet vele R.B. is,es azt amit mashol soha nem kapott volna meg,nem csak elsöszamu,hanem szinte egyetlen pilotaja lesz a csapatnak,csak ezert ment oda,de akkor mar ket eve ott volt J.T.,aki szerintem tenylegesen vilagbajnokot faragott a csapatbol,ö szerzödtette a vilagbajnok autot epito csapatot,ö talalta ki a bajnoki cimhez vezetö strategiat,az ö ötlete volt meg 2000-ben,hogy egy önnalo,csak a gumikkal foglalkozo tesztcsapat letrehozasa.Az autot vezetni kell ez teny,de mögöttes csapat nelkül nincs siker,es ez amiben messze egyedülallo a Ferrari,illetve volt,mert lehetseges,hogy valtozasok vannak lesznek. MAS, nevetseges a feltetelezes,hogy betanit valaki valakit,Az elmult tiz evben direkt nem szerzödtetek olyan pilotat aki Sumi ellenfele lett volna,persze majd most!!! El tudjuk kepzelni,hogy Montinak azt mondjak,alljon felre mert Suminak kell nyerni, nehez!