• dav1d
    Flém OFF! , bazze!!

A düh a te agyadat nagyon szekálja ahogy látom , de hidd el engem is amikor olyat írsz az egyik kedvenc versenyzőmről ami tudni ilik 100%ig alaptalan...

Alonso nyilatkozta:

Fernando Alonso: (2) "Egy kicsit máshogy alakult a mai verseny, mint általában. Tegnap elég korán mentünk ki az időmérőre, amikor még lassabb volt a pálya, ami azt jelentette, hogy valami különlegességgel kell próbálkoznunk, ha a rajtrácson jó helyet akarunk elérni. Ezért elég könnyű autóval indultunk, és tiszta első szakaszt mentünk. Így nem zavart bennünket a mezőny hátsó felében kialakult forgalom. Ez két jó hellyel ki is fizetődött a csapatnak. Ami engem illet, tudtam, hogy a McLarenek gyorsabbak, így arra koncentráltam, hogy ne kövessek el hibát, és kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtsak. Az autó ismét megbízható volt, és Montoya hibája is az én malmomra hajtotta a vizet. De néha az ember a maga szerencséjének a kovácsa. Végig keményen hajtottam, és ez kifizetődött, mivel elég közel voltam ahhoz, hogy élni tudjak a lehetőséggel. Ami a világbajnokságot illeti, tudjuk, hogy a McLarenek gyorsabbak, de ez eredmény olyan jó, mint amiben reménykedhettem."