Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Miután igen komoly megkötések vannak az idegenlégiósok számát illetően ezekben a bajnoskágokban most, ezért elég biztos vagyok abban, hogy lenne benne több mint 2 magyar.
De én most a jelenlegi csapatokra gondoltam, azokban azért még van magyar, és gondolom azért te is értetted, hogy mire célzok.
Egyébként igazad van, mert nagyon nem izgat, hogy Frank Tamás milyen izraeli vagy milyen pilótát menedzsel. Nem tudok neki úgy drukkolni, mint egy magyarnak. És az sem nagyon izgatna, ha Zsolti lenne az egyik legjobb autóversenyző, és osztrák színekben versenyezne.
Számomra itt nem arról szól a vita, hogy szeretjük-e Zsoltit, vagy nem, mindenkinek szíve joga eldönteni, meg azt, hogy jó pilóta-e vagy sem. Szerintem sem egy átütő sikerű pilóta. Ő az a fajta, akiben van szorgalom, és azzal éri el azt a szintet, ahonnan más tehetséges ember indul felfelé. Hozzáállásban nekem sok versenyzőnél szimpatikusabb, de elismerem, hogy kevesebbet tud, mint ők. De nem is erről van szó, hanem hogy számomra az, hogy egy magyar sportoló "halálát" kívánjam olyan messze áll, mint Makó Jeruzsálemtől.
Az sem izgat, hogy Dávid Kondér hogy került oda, ahova került, örülök, hogy játszik, és teszi, amit tesz. Aki akarja szeresse, de ha nem tetszene, akkor sem mondanám, hogy: "Gyere haza, és feküdj le a sárba, mert odavaló vagy!"
Szóval számomra nem arról szól a dolog, hogy ki mennyire tartja, hanem ki hogy áll hozzá. Ettől függetlenül, ha hülyeséggel támadják, akkor azt szóvá teszem. Én azért járok ide, hogy eszmét cseréljek. Ettől még nem leszek Zsolti fanatikus, csak mellette kevesebb hülyeséget szoktak felhozni, mint ellene.