Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Az a baj Zsolttal, hogy már ő maga sem azt hirdette "hú, itt meg itt de gyors voltam", mert belátta, hogy nem volt kiemelkedően gyors, illetve gyorsabb mint a csapattársa, aki azért lássuk be, nem egy Jim Clark volt... Mindíg mindenhol a megbízhatóságát hirdette ő is, a menedzsmentje is és a hívei is, de meg kell nézni idén Monteirot... Megbízhatóságból 100%-os, mégsem hiszem, hogy szerződéshez jut majd jövőre, mert ez manapság már nem sokat ér így önmagában. Ha Alonso annak idején csak megbízható lett volna, akkor még mindíg csak tesztelhetné a Renault kocsijait és nem a vb-ért küzdene... Én is örülök a magyarok sikereinek, de ha a motorsportban lehetett találni egy Talmácsit, akkor az autósportban is lehetne találni valakit, akibe érdemes pénzt fektetni, és nem csak azért, hogy a szponzor arca kint legyen a kocsin, hanem hogy pár éven belül esetleg nekünk is legyen dobogóra esélyes versenyzőnk.
Ez az én véleményem, és most lehet rugdosni érte, hogy mert én a "Zsolt ellen" vagyok. Holott csak azt mondom, hogy több tucat minimum olyan, vagy sokkal jobb képességű hazai versenyzőnk van mint ő, így pl ha ki-ki meccset vívnának a Makai Gyurival, teljesen egyértelmű ki lenne a gyorsabb, mégis Zsoltikát favorizáljuk még mindíg... De miért???