Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Szerintem pedig ez egy szabad ország, és mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy adakozik-e vagy sem. Semmivel sem találom undorítóbbnak, mint egy KiválasztóShow-t, vagy egy Viasat TV-rejtvényt. A ValóságShow-k telefonos bevétele messze meghaladja szerintem a gyűjtését, és azok milyen jól befektetett összegek voltak.
Nem lenne nehéz valószínűleg nála szimpatikusabb magyar Forma1-est találni, ha lenne legalább még egy, de nincs. És csak azért nem fogom utálni, mert egy olyan országból jön, ahol nem képesek szponzorok összedobni a Forma1-es belépő legolcsóbb kategória beli összegét.
...mert mondjuk inkább a horvát futballt támogatják. Amit valahol meg tudok érteni, de ebben az országban élünk. És egyébként az osztrákok bármikor befizették volna őt, mert ott van pénz, csak nem akart osztrák színekben versenyzni. Valahogy ezért sem fogom utálni.
De biztos van olyan spanyol, aki utálja Montoya-t, mert mit tudom én mi baja van vele, meg Alonso-t is biztos sok olasz nem szimpatizál Alonso-val, de valahogy nagyon nem tudom elképzelni, hogy lenne egy ország a miénken kívül, ahol egy nemzeti versenyzőt olyan mértékben övezné közutálat, mint nálunk.