Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
milyen fassagokat?En nem kezdtem semmit sem, (nezzed mar vissza miket irtam,, atalakito szemuveggel olvasdod amiket irtam, vagy mi?) az a nagyonugyes emberke kezdte s Te helyeseltel ra. Mikor semmi olyat nem irtam ami barki szemet szurhatna... ha meg megis volt ami szurta azok koul vmi (ami elegge erdekes), az kemenyen menjen el kezeltetni magat.
Kb ugy ugrottatok nekem a semmiert mint ez a szanalmas faszkalap kommentelt az egyik forumba most:
"Csalonzo egy majom utálom mint a szart!!!!!!!!!!!!
Forza ferrari!!!!!!!!!!!!
ALONSO ÚJRA HIPER-SZUPER SZTÁRNAK ÉREZTETI MAGÁT!KIMI INNEN LESZ SZÉP NYERNI!!!GO KIMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"
Kit erdekel Felfedezo? Szo volt rola? Vitatkozni jottem ide? GOndoltam leirom amit en (szanalmas agybeteg, hulye barom, volt batorsagom Istenek forumara beszolni) gondoltam, s nem erzem ugy hogy barki szamaara bantot irtam volna, nem irtam erosebbet, mint amik a jelenlegi tenyek. Bedolgott a merga? Be. Szopott Kimi ismet? Igen. Izgalmas lesz a verseny? Nem.