• CodeRed
    Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de:

1: Nagyon nem szerettem volna ismét olyan "vérfagyasztó" látványt mint mikor a kis schumi tavaly percekig nem mozdult meg a kocsiban a crash után.Itt elég sokmindenkinek nagy a szája, de nem tudom mi lett volna ha valaki meghal a pályán.Akkor is helyes lett volna a csapatoknak elindítani a versenyzőit, tudván hogy a gumik ilyen problémásak?
    2: A sikán nem hiném hogy sokat segített volna, hiszen ha ennyire rosszak voltak a gumik akkor valszeg egymásután durrantak volna el mondjuk nem 7 hanem 14 kör után.Főleg hogy a célegyenes utáni jobbosban is kapnak azok a gumik keményen.Hol is durrant el Kimi gumija a múltkor???
    3: A Ferrari a lehető legésszerübb döntést hozta az ügyben szerintem.Hiszen itt keményen a pontokról van szó amikért tulajdonképpen versenyeznek.Nem hülyék eldobni maguktól.Vagy legalábbis a saját esélyét egy csapat sem csökkenti.A Minardi meg a Jordan meg...hát...nekik szerintem ismervén saját korlátaikat oly mind1 volt.És ugyebár, csak elindultak!!A szabály az szabály kéremszépen.Mindenki aláírta.Fordított helyzetben melyikőtök jótékonykodott volna az ellenfél csapat hasznára saját magatokkal szemben????
    A M hibázott, és csúnya ujjalmutogatással "védekeztek".Dehát mindíg az ordibál akinek a háza ég.A másik pedig:lehet hogy nagyon rosszul esett a nézőknek, hogy "ráfizettek" a futamra, és a pénzükért nem kaptak semmit, de szánalmas volt hogy dobálták a versenyzőket, akik hozzáteszem részben őértük mentek ki a pályára.Ez látszott Schumi mozdulatában a leintés után.Én azokat az embereket simán életfogytiglanira ítélném azért amit tettek.EMBERÉLETEKKEL JÁTSZOTTAK!!!Egy versenyző élete nem hinném hogy bármely jegy árával vetekedhetne.Összeszorult a torkom mikor azt láttam hogy centikre csapódott Bari kocsijától a műanyagpalack.És ők ottmaradtak, és versenyeztek tovább...az életük árán is!