• CHEAPBOY
    Huuh, ha te ezeknek a habzo szaju hozza nem erto embereknek a velemenyere adsz.. hat szived lelked rajta... Megneznem hogy azok kozul ugyanmar hanyan ismerik szemelyesen Alonsot, s hanyan tudnak tobbet a kanadai tortentekrol, mint maga a Renault csapat? De biztos jancsikanak aki sok felkialtojellel megmondta... o az Isten. Alonso meg nem bekepzelt csak van onbizalma, s nem szerenykedik (amit hozzateszem senki sem uz az F1ben olyan surun, kiveve MSCt, node o mar megnyert mindent). A nyilatkozatai oszintek, s megmondja ha szarban vannak azt is ha nem.

S ha velemenyek hozzaszolasok bemasolasa:

"Nem tudom menyi igaz abból a cikkből, amit a múltkor olvastam.Azt írták Alonsórol, hogy szédületesen szorgalmas nem jár sehova.Szabad idejében a versenypályák rajzait bújja .Csak és kizárólag a verseny érdekli.Állandóan kérdezgeti a technikusokat és hasznosítja a válaszokat.Szóval azt nem lehet mondani rá, hogy nemtörődöm lenne.Sőt egy nagyon jó képességű pilóta és nagyon fiatal még.Ezt elismerem úgy, hogy nem Renault drukker vagyok.Sőt a rivális csapatnak szurkolok.Ezt a sok rosszat amit olvasok itt róla nem érdemli."

Ennyit errol. S ez egy csoppet kuturaltabb comment, nem pedig egy olyasvalaki sározása akit az eletben nem is ismert, s nem is fog.