Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Csak hogy nehany embert szejjelverjen az ideg:
Formula.hu
"Chevrier: Alonso hasonlít a legjobban Sennára
A világbajnoki tabella éllovasát, Fernando Alonsot sokan a jövő világbajnokának tekintik. A Renault mérnöke, Denis Chevrier úgy véli, hogy a 23 esztendős pilóta kimagasló tehetséggel rendelkezik. "Senna volt a legjobb autóversenyző. De azon pilóták közül, akikkel együtt dolgoztam Fernando hasonlít rá a legjobban. Annak ellenére, hogy fiatal, a jövő világbajnokát látom benne." - nyilatkozta a francia úriember a 'Motorsport Aktuell' munkatársának.
"Számos kérdést intéz a technikusok felé. A válaszokat megjegyzi, és még három futam múlva is emlékszik rá, használni tudja az információkat. Fernando különleges tehetség. Szeretem a hozzáállását. Olyan ember, aki soha nem adja fel. A legjobbat tudja kihozni a munkatársaiból. Soha nem fejelt el köszönetet mondani a hétvégéket követően. Az ilyen gesztusokat nagyra értékelik." "
Meghogy agressziv beteg allat, meg hoy uvoltozik a csapattal... nagyon csunyan elhallotta ezt a Gyulám, az okosok meg ugrottak rá:) Nem hiszem hogyha nezetelteres lett volna nyomnak egy ilyen nyilatkozatot utána... már elnézést.
:)