Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Azzal van a gond, hogy csak elképzelésed van és semmivel sem támasztod alá... mások támasztják alá a te handabandázásodat....
Az én elképzelésem meg az hogy monty-t a SAfety Car elé akarták viszahozni, hogy ne kapjon kört hanem adjon egyet a többeieknek és biztos legyen a kiállása csak elszámolták a kiállást.. ennyi.... De tényekkel nem tudom bizonyítani.. ugyanúgy ahogy te mégsem vitatkozom rajta x hsz-en kereesztül hogy ez így van mert én így képzeltem el... Mellesleg ha egy csapatban 2 klasszis van nem fogja hagyni az egójuk , hogy a csapat megmondja, hogy mit csináljanak... Fizethetnek akármilyen jól... Fisichellat visszahívhatják de Montoya és Raikönnen nem hinném, hogy ilyenbe belemenne.... Ez nem csak csapaton múlik, hanem versenyzőn is hisz őt kell meggyőzni ha ő nem akarja elengedni akkor nem fogja... A szerződés meg évre szól szal elég szépen tejelnie kell a csapatnak ha idő előtt kirúg alakit.. azért a versenyzők menedzsereit se nézd hülyének...