• Bandee1987
    No, a versenyről: Én úgy gondolom, hogy Fisichellának el kellett volna engednie Alonsót. Jó, most lehet azt mondani, hogy de hát az nem vmi szép dolog, de inkább számoljunk utána:
    Most Alonso 59 pontos. Räikönnen 37 pontos. Fisichella 17 pontos. Attól függetlenül, hogy még jópár verseny van hátra, látszik, hogy kinek is kéne inkább a több pont a Renaultnál. Itt kemény csata folyik kérem Alonso és Räikönnen között, ha valaki nem vette volna észre. Fisichellának jópár futam kéne ahhoz, hogy feljöjjön, és az utóbbi idők versenyeiből ítélve ez azért nem annyira valószínű. Tehát: Támogatnia kéne Alonsót, hisz ha évvégén 1 ponttal Räikönnen nyer(bármi előfordulhat) akkor főhet a fejük, hogy ha ezt itt így csinálják, akkor lehet, hogy másképp alakultak volna a dolgok.
    Montoya megbüntetése jogos, bár lehet, hogy egy picit szigorú ítélet született. A Ferrari jó szereplésének örülök.(Persze most lehet mondani, hogy azért lettek ilyen jók, mert jópáran kiestek előlük, de akkor én erre azt mondom, hogy Kimi is azért lett első, mert a Renaultok kiestek előle)