• Istencsászár
    biztos ez folyik a csapból ittis de elmondom véleményem:
    1, amikor alonso Coulthardot ugy segitette ki a versenyből hogy a kynar előtt joval hamrabb csoki féket nyomott igy dc nek ki kelett kerülni aminek folytán szerencsére nemtörtént nagyobb baj. ekkor kezdtem el utálni alonsokát
    2, amikor trullit kirugták renauoltból szándékosan hátráltattak onnantól rönó a szemembe megszünt ltezni
    3, idén amit csinálnik röhej Alonso a legbeképzeltebb állandóan szabáyltalankodó pilóta
    4, mostani nyilatkozatokat olvasgatva (vasárnapi verseny utánniakat) pl: Nagyon boldog vagyok a sikeremnek, és úgy gondolom, hogy a mai nap a mi autónk gyorsabb volt a McLarennél.” vagy Én nem sajnálom KIMIt (ellenbe mindeki aztnyilatkozta hogy sajnálja..) vagy Gumiszabály: mindeki megakarja változtani csak a Rönó nem miért is?? -arra fognak jáccani hogy mikor esik ki Kimi előlük vagy mitképzelnek? vagy Alonso nyilatkozata: A mai versenyen végig nyomás alatt tartottam Kimit ( 20 mpre volt lemaradva nagy nyomás lehetett kiminek tényleg..)
    5, Alonso mutogatása (4et mutat a kezén) elne olvadjon magátol milyen ügyes arra se képes hogy 6 mpt ledolgozzan 6 körön át amikor kimi autoja lassu és irányithatlan volt....
    Bárki nyerjen Ferrari is akár csak ne a rönó mer egy idióta szabálytalankodó beképzelt társulat..
    Ennyit akartam..