• petesilver
    Ehh, még mindíg nem érted mi? Ne hőbörögj, hanem olvass figyelmesen, és értelmezd amit elolvastál. Mindeközben maradj nyugodt, és a mondatokra koncentrálj, ne az ellenszenvre. Akkor megérted a lényeget. Soha nem állítottam, hogy Salo jobb Ervine-nál. Csupán arra utaltam, hogy Ervine meg volt róla győződve, hogy minimum olyan jó, ha nem jobb, mint MS. Az a MS, aki azért kente a száját eddienek csapaton belül vastagon, a mezőnyről nem is beszélve. Erre Ervine azzal védekezett mindíg, hogy persze, mert ő csak másodhegedűs, és nem kap olyan támogatást. Aztán Sumi lesérült, és hatalmas arca volt, hogy most ő lett a NO1 Ferrari pilóta, és akkor most világbajnok lesz. Namost én azt akartam érzékeltetni, hogy aki ennyire reklámozza magát, és Sumihoz méri a tudását, az ne kapjon már ki futamon a saját csapattársától, aki ráadásul beugró pilóta. Azt meg sem említem, hogy csapaton kívül, futamon elért helyezései is gyengék voltak ahoz képest, ahogy reklámozta magát. Tehát nem azt állítom, hogy rossz pilóta, hanem hogy sokkal többet állított magáról, mint amire valójában képes volt.Aztán el is andalgott onnan, mint ismeretes.