• sure
    Hát, én bizony érdeklődéssel várom, hátha teljesen felborul az erősorrend, és mondjuk a Williams jól bele tudna találni és ismét régi fényükben tündökölhetnének.

Amiket kifejlesztettek drága pénzen, azt az idei meg jövő évi szezonban elpufogtatják, senki sem 10 évre tervezett koncepciót már 2022-ben sem, amikor a '26-os drasztikus szabályváltoztatásokat belengették. Amely csapatoknak idén meg jövőre bejöttek, bejönnek a tervezett fejlesztések, nekik nem kidobott pénz volt, akiknek meg a jelenlegi koncepciójuk sem működik jól, nekik meg szinte megváltás, hogy "nulláról" lehet indulni.

A technikai újítások hogy "jók" vagy "rosszak", bevallom, nem tudom megítélni, ebből a pár perces videóból kicsit komplikáltnak tűnnek így elsőre, de egyrészt nem nekem kell vezetni a kocsikat, ha meg látványossá/szorosabbá válik tőle a versenyzés, ám legyen!

A "minden célba érő kapjon pontot" viszont nekem sem tetszik, akkor már inkább járjon az 1 pont a leggyorsabb körért, még ha nincs is amúgy pontszerző helyen az, aki megfutja, ezzel kvázi mindenkinek megadják a lehetőséget, hogy pontot szerezzen. Engem nem zavarna, ha a sereghajtók az utolsó körökben marakodnának az 1 pontnyi koncon. De azt sem bánom, ha nem lesz ekkora különbség az 1-2-3. helyezett között.