Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
ami még eszembejutott a versennyel kapcsolatban az a mentés és a SC. 3 körbe telt, hogy egy autot ami a megnyitás elött állt ki tudjanak vinni a pályárol és ujra elindulhasson a verseny.
Nem értem miért enynire ovatosak, régebben az ilyen eseteket megoldották arra a szakaszra érvémyes sárga zászlóval, és mire körbe ért a mezönby már sehol nem volt a kocsi és nem kellett miatta SC.
DE volt olyan is régebben, hogy szinte a fél verseny alatt a pálya mellett volt a kieasett kocsi és senkit nem zavart, mert egy megnyitásnál állt vagy a fal mellett a belso oldalon ahova nem mentek verseny közbe a kocsik.
Nem értem ezt miáért nem lehet manapság megcsinálni . Hova jutunk a végén, hogy meg kell állnia a mezonynek addig mig a kocsit elviszik majd állorajt ujra ? ÉS elvileg azota fejlödtek a kocsik , mint ami régen volt .
Megértem, hogy a biztonságra törekednek, de vannak azért olyan esetek, hogy a pálya bizonyos részeihez mégcsak közel sem mennek, mert nem az a ideális iv.
ja és mégvalami, volt valahol a kocsimbemutatásokbol valami közvetités én nem találkoztam vele.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2022.03.20. 22:37:36